EmpowHer-congres: Ruimte Krijgen, Kansen Pakken

Het Liberaal Vrouwen Netwerk en het JOVD Vrouwennetwerk nodigen je uit voor EmpowHer. Tijdens dit baanbrekende congres komen we samen om te leren, te netwerken en elkaar te steunen in onze gezamenlijke missie: Ruimte Krijgen, Kansen Pakken.

Een dag vol inspiratie, verbinding en actie
Het programma zit boordevol boeiende workshops, discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden. Laat je inspireren om kansen te pakken voor het realiseren van jouw politieke, maatschappelijke en bestuurlijke ambities. We bespreken wat er goed gaat en hoe het beter kan en delen onze ideeën met Dilan Yeşilgöz, onze hoofdbesturen, de VVD Scoutingscommissie
en politici. Zo werken we aan concrete plannen voor de toekomst en creëren we de ruimte die nodig is om kansen te grijpen.

Kortom:

  • Ontmoet gelijkgestemde vrouwen en mannen - breid je netwerk uit en maak deel uit van een krachtige community
  • Doe inspiratie op voor het waarmaken van je ambities - luister naar inspirerende sprekers en ontdek nieuwe inzichten
  • Vergroot je kennis en vaardigheden - neem deel aan breakout-/rondetafel-sessies en leer van invloedrijke experts
  • Draag bij aan een positieve verandering - samen zorgen we voor ruimte om kansen te pakken

Mis deze unieke kans niet! Het EmpowHer-congres is dé gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk te vergroten en je te laten inspireren om kansen te pakken. Schrijf je vandaag nog in en word onderdeel van een krachtige beweging die werkt aan vooruitgang door empowerment.

Praktische informatie Datum: zaterdag 12 oktober 2024 Tijd: 12.00 - 17:00 (inclusief inloop met lunch en napraatborrel met bitterballen) Locatie: Anafora, Utrecht (gratis parkeren)

Programma 

Meer informatie en aanmelden Meer informatie over het programma van dit congres volgt z.s.m. Aanmelden doe je op MijnVVD. Na je betaling ben je zeker van je plek. Introducees zijn van harte welkom.

Heb je geen toegang tot MijnVVD, dieetwensen of vragen? Neem even contact op via secretaris@liberaalvrouwennetwerk.vvd.nl.

Save the date Zet dit baanbrekende event met één klik in je agenda!

Add to Ca
lendar