Help Kiki aan de Vrouw in de Media Award

Politiek coach Kiki Bakker is de trotse winnaar van de Vrouw in de Media Awards Limburg. Deze prijs spoort vrouwelijke experts en rolmodellen aan om vaker hun stem te laten horen in de media, en redacties om hen een podium te geven. Super blij is Kiki met haar award. Nu gaat deze liberale vrouw voor de landelijke trofee, en jij kunt haar helpen die te winnen.

Kiki ziet haar prijs als erkenning voor de boodschap die ze uitdraagt: "Democratie draait om mensen - de individuen achter politici en overheidsfunctionarissen. Het is en blijft mensenwerk. Daarom moeten we de personen die daarin actief zijn koesteren en beschermen."

Met deze bekroning heeft Kiki, die als campagneleider voor de VVD in Zuid-Holland eerder al een Reeds Award won, regionaal een geweldig podium gekregen. Nu richt ze haar pijlen op de landelijke prijs. Met als doel haar missie om van de politiek een veilige en toegankelijke werkomgeving te maken verder te versterken.

Meer stemmen voor vrouwen in de politiek
Kiki, die inmiddels in Maastricht woont, wil meer diversiteit brengen in het gesprek over vrouwen in de politiek. Want daarin laten de media te vaak dezelfde stemmen horen, vindt ze: "Ik zie steeds dezelfde sprekers, maar daar horen ook andere geluiden tussen. Het winnen van de landelijke Vrouw in de Media Award zou me nog beter in staat stellen om die te helpen klinken.”

Door Kiki te steunen met je stem, help je haar ook de landelijke prijs te winnen. Dat kan hier, tot en met 1 maart. De prijsuitreiking is op Internationale Vrouwendag (8 maart).

Wil je van Kiki zelf horen hoe ze de politiek tot een veilige en toegankelijke werkomgeving wil maken? Bekijk en beluister het radio-interview van lokale omroep L1, waarin ook het juryrapport te horen is.

 Meer evenementen met liberale vrouwen rond Internationale Vrouwendag