Jouw stem maakt Dieke 'Beste raadslid'

Dieke van Groningen, VVD-raadslid in Rotterdam, zette zich in om de gevolgen van de coronacrisis voor de horeca te beperken. Ook zag de nummer twee voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen scherp toe op de uitvoering van de hulp die deze sector in de Maasstad kreeg. Na de nominatie voor beste politicus van Rotterdam levert haar dit er nu ook een op voor de finale van de verkiezing tot 'Beste raadslid van Nederland'. 

Help Dieke aan de titel en de VVD in jouw gemeente aan een mooie uitslag

Met jouw stem op Dieke zorg je dat zij de meeste stemmen krijgt. Dit levert haar de titel op, en heeft meteen ook een positief effect op de aandacht voor de raadsverkiezingen in jouw gemeente. Tijdens vorige edities brachten kiezers vele tienduizenden stemmen uit en droeg de verkiezing bij aan een goede opkomst, en een mooie uitslag voor de VVD. 

Stemmen op Dieke doe je hier. Vergeet niet je stem te verifiëren via de link in de bevestigingsmail die je ontvangt.

Foto: beste politicus van Rotterdam-nominee en kandidaat-'Beste raadslid van Nederland' Dieke van Groningen, te midden van o.m. premier Mark Rutte en Rotterdamse wethouder, locoburgemeester en lijsttrekker voor de VVD Vincent Karremans.