LVN verkiezingscampagne-diner brengt ruim € 2.000,-- op!

LVN verkiezingscampagne-diner brengt ruim € 2.000,-- op!

“Meer vrouwen verleiden op de VVD te stemmen” dat was de doelstelling van het LVN-fundraisingsdiner, aldus de voorzitter van het LVN Marijke Vos.

Met dit doel voor ogen was op woensdagavond 8 februari 2017 een actieve groep Liberale vrouwen bijeengekomen voor een spetterende bijeenkomst om een bijdrage te leveren aan de verkiezingscampagne Tweede Kamer.

Van jong tot oud had zich door het drukke verkeer geworsteld om mee te kunnen praten en vooral mee te kunnen bieden tijdens de veiling voor het werven van fondsen. Onze partijvoorzitter, Henry Keizer, had voor deze veiling een lunch in Nieuwspoort ingezet en hoopte natuurlijk op een mooi bedrag en een mooie dame om mee te lunchen. Tijdens de verrukkelijke maaltijd, gemaakt door Anneke van Leeuwen en Marijke Vos, waren er kennismakingsrondes van de “nieuwe “ Kamerleden.  Zowel inspirerende verhalen van Bente Becker, Dilan Yesilgöz-Zigerius, Antoinette Laan-Geselschap, Wendelien Tönjann-Levert, Rosemarijn Dral als Kathy Arends-Drijver maar ook van bekende Kamerleden als Barbara Visser en Helma Lodders. Ook Ingrid de Caluwé, die niet zal terugkomen in de kamer, was erbij. 

De veiling met de prachtige prijzen, zoals theedrinken met Erica Terpstra in het Scheveningse Kurhaus en een lunch met onze minister van Defensie Jeanine Hennis-Plassschaert, vonden gretig aftrek bij de dames met het prachtige eindresultaat van meer dan € 2000, =.

De hoogste score ging naar de afspraak met onze minister van defensie!!

LVN heeft met het fundraising diner als doel een concrete bijdrage voor de campagne TK 17. Met het opgehaalde geld zal de campagne ondersteund worden door middel van het plaatsen van een digitale campagne advertentie speciaal gericht op social media en internetpagina’s die goed scoren onder vrouwen. Met deze bijdrage wil het LVN uitdragen dat de VVD de partij is die de stem van vrouwen goed vertegenwoordigt. 


LVN-stuurgroep: Marijke Vos, Karima Bouchtaoui, Eveline Padberg, Margaret de Vos van Steenwijk, Pia Band en Lysbeth van Valkenburg