Eveline Padberg - de Haan

Als lid van de stuurgroep van het LVN ben ik verantwoordelijk voor de communicatie richting aangesloten liberale vrouwen en vice versa, o.a. door het verzorgen van de content van de website, Facebook- en LinkedInpagina. Ook zal ik me bezig gaan houden met het organiseren van evenementen.

LVN wil meer deelname van liberale vrouwen in de lokale, nationale en internationale politiek. Als lid van deze stuurgroep wil ik door gebruikmaking van diverse communicatiemiddelen aandacht (laten) geven aan succesverhalen, nieuws, vacatures, evenementen en andere netwerken.

Ik ben 3 jaar secretaris geweest van de Kamercentrale VVD Rotterdam en thans bestuurslid van de Stichting Liberaal Fonds Rotterdam (Club van 100 Rotterdam, een netwerk van donateurs). Tevens ben ik lid van het VVD-netwerk Maatschappelijk Middenveld.

Ik ben op dit moment werkzaam als griffier bij de Rechtbank Rotterdam en als Verenigingscoördinator bij tennisvereniging LTC Plaswijck '62. In die laatste functie ben ik verantwoordelijk voor het vormgeven van het maatschappelijk gezicht van deze (SportPlus-)vereniging. Buiten de VVD ben ik nog actief in een andere bestuurlijke functie. Zie voorts mijn LinkedIn-profiel.