Themabijeenkomst Geweld tegen vrouwen

Het thema van onze laatste netwerkbijeenkomst van het jaar is 'Geweld tegen vrouwen'. Op 26 november, de dag na Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, delen inspirerende sprekers hun visie en expertise over dit - helaas - zeer actuele onderwerp.

Na de presentaties van deze gezaghebbende experts is er gelegenheid voor mooie discussies. We hopen jullie dan ook in groten getale te ontmoeten.

Deze experts belichten facetten van geweld:

  • Liesbeth Pruijs, voorzitter UN Women Nederland en initiatiefnemer van de Internationale Dag van Geweld tegen vrouwen, zal ingaan op kwesties waar vrouwen wereldwijd tegenaan lopen. 
  • Shirin Musa, oprichter en directeur van Femmes for Freedom, legt de focus op de problematieken die spelen bij vrouwen met verschillende culturele achtergronden. 
  • Karima Bouchtaoui, wethouder Sociale Zaken en locoburgemeester in Zaltbommel, deelt ervaringen vanuit haar politieke werk. Als bestuurslid van de VVD-Bestuurders-vereniging agendeert zij veerkracht en vitaliteit binnen de partij.

Datum: zaterdag 26 november
Locatie: Cultureel en vergadercentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt (het centrum heeft een eigen parkeerplaats)

Programma

  • Ontvangst met lunch: 13.00 – 13.30 uur 
  • Presentaties en discussie: 13.30 – 15.30 uur 
  • Kosten: €20

Bij zijn en meepraten over mogelijke oplossingen? Meld je dan snel aan! 

Aanmelden
Aanmelden kan via MijnVVD.

▸ Zie ook: Congres (on)Veilig in de Politiek